bezig met laden...

Rabobank Snertloop


UITSLAGEN EN TIJDEN SNERTLOOP 2013:

Mannen 5 km
Vrouwen 5 km
Mannen 10 km
Vrouwen 10 km
Bedrijvenrun


FOTO'S SNERTLOOP 2013:

foto album 1
foto album 2
foto album 3


INTERWIEW OP DEVENTER RADIO:

interwiew


PERSBERICHT: Nieuw record voor snertloop

door: Matthijs Oppenhuizen
DEVENTER Ė De 33e Rabobank Snertloop, georganiseerd door voetbalvereniging de CJV'ers uit Deventer, is zaterdag 5 januari zeer goed verlopen. Met 240 hardlopers is er absoluut een nieuw record gezet.

Zo kende het traditionele hardloopevenement van de CJV'ers in 2012 nog 'slechts' 76 deelnemers. De organisatie van de Snertloop is dan ook erg opgetogen over het verloop van de gehele dag. De reacties van hardlopers, bezoekers, CJV'ers-leden en de vele vrijwilligers waren lovend. Het hardloopparcours kon de sporters bekoren, honderden kommen snert (gemaakt door leerlingen van de Vrije School in Zutphen) vlogen na het sportieve gedeelte over de toonbank.

Ook geslaagd is dat het evenement een mooie bijdrage voor de Voedselbank Deventer oplevert. Er wordt nog gerekend voor het precieze bedrag, maar een serieuze schatting is dat er tussen 1000 en 1500 euro overblijft voor de Voedselbank Deventer. Waardoor deze uitstekende middag voor de CJV'ers en de hardlopers, ook nog voor de mensen van de Voedselbank een steun kan zijn.

De organisatie (4 leden van de CJV'ers) bedanken alle vrijwilligers, zowel leden als niet-leden, hartelijk voor hun hulp, net als de hardlopers voor hun deelname. Het organisatieteam is daarnaast dankbaar voor de bijdrage van de sponsors die een professionele aankleding mogelijk maakten.

Die sponsors zijn: Rabobank, GOAL Promotions Deventer, Run2Day Deventer, Drukwerk Deal Deventer, Brouwers Accountants Deventer, Hollander Techniek Apeldoorn, gemeente Deventer, Autobedrijf De Snipperling Deventer, Design Veranda, Ardagh Group, Mediationhuis, Tekelenburg FinanciŽle Planning Deventer en Sportbedrijf Deventer.

De snelste mannelijke hardloper zaterdag op de 5 kilometer was Chiel Segbers (1983) uit Deventer, met een tijd van 20 minuten en 37 seconden. Snelste vrouw op deze afstand was Robin Vergouwen (1994) uit Deventer. Zij legde de 5 kilometer af in 23 minuten en 7 seconden.

Op de 10 kilometer ging de winst bij de mannen naar Mark van Egteren (1984) uit Apeldoorn: 36 minuten en 39 seconden. Bij de vrouwen won Marleen Flobbe (1983) uit Utrecht deze afstand met haar tijd van 48 minuten en 9 seconden.

De Bedrijvenrun, mede mogelijk gemaakt door GOAL Promotions en voor het eerst onderdeel van de Snertloop, is ook gewonnen door het team van GOAL Promotions Deventer.

Alle uitslagen en veel foto's zijn hier te vinden.

De organisatie kijkt uit naar de 34e Snertloop, traditiegetrouw op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. In 2014 is dat dus 4 januari.

De Snertloop is ook te volgen via www.twitter.com/snertloop en www.facebook.com/snertloop.[ ONLINE AANMELDFORMULIER ]


Routekaart 5km: Routekaart 10km: Parkeerplaats:
klik op de kaartjes voor een vergroting


Zaterdag 5 januari 2013: De Rabobank Snertloop steunt Voedselbank Deventer


Voetbalvereniging De CJV'ers uit Deventer organiseert op zaterdag 5 januari 2013 de 33e Rabobank Snertloop. Een traditie binnen deze club: op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar is het mogelijk een afstand naar keuze te hardlopen om zo sportief ťn met elkaar het nieuwe jaar te beginnen. Met als beloning een kom overheerlijke snert.

Dit jaar is er een nieuw element toegevoegd aan de Snertloop, want alle gelden die met het evenement worden opgehaald gaan naar de Voedselbank Deventer. Het is vast bekend: mensen die een dergelijk laag inkomen hebben dat zelfs eten te duur is, kloppen aan bij de Voedselbank. Mensen uit Deventer en wijde omgeving, mensen waarbij we misschien wel in de straat wonen, die lid zijn van dezelfde voetbalclub of bijvoorbeeld atletiekvereniging. Als echte Deventer vereniging is het volgens ons niet meer dan normaal dat we ons inzetten voor deze instelling die zeer goed werk doet, maar waarvan het tegelijk jammer is dat deze moet bestaan.

Daarnaast probeert de organisatie verder te bouwen op de geslaagde editie van vorig jaar, met pakweg 80 deelnemers. Dat waren er dubbel zoveel als het jaar daarvoor.

De Rabobank Snertloop in het kort:

- Vijf of tien kilometer hardlopen, ťťn kilometer voor kinderen en een bedrijvencompetitie.
- Deelname kost slechts 5 euro per persoon. Dat is inclusief kleedkamers met douches, snert of kippensoep na afloop en een goed gevoel aan het begin van het nieuwe jaar.
- Alle gelden die met de loop worden opgehaald, gaan naar de Voedselbank Deventer.
- Elektronische tijdwaarneming.
- Het startschot klinkt om 15.00 uur.
- Adres van de CJV'ers: Sportveldenlaan 4 in Deventer. De Snertloop speelt zich af op en rond het sportcomplex.
- Ruime gelegenheid tot gratis parkeren.
- Bekers voor de winnaars van de verschillende afstanden.
- Collectebus voor een vrije gift voor de Voedselbank staat in de kantine opgesteld...

Volg ons via Twitter: @snertloop

Hopelijk tot zaterdag 5 januari 2013, tijdens de 33e editie van de Rabobank Snertloop van voetbalvereniging De CJV'ers uit Deventer.

Kijk voor meer informatie over de Voedselbank op http://voedselbankdeventer.nl/


SNERTLOOP 2012: de eindtijden, de foto's

De 'Snertloop' wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.